Referenties Kids Central

Lees hoe anderen onze gastouders en service ervaren.

Goed, fijn opvangadres, mijn zoontje voelt zich prettig. Bij de gastouder wordt er veel aan spelletjes gedaan, daar hoort verliezen ook bij. Hier leren ze dan ook van. Als het weer het toelaat, dan probeert ze met de kids naar buiten te gaan.

Het bureau is klantgericht. Er is altijd ruimte om zaken te bespreken. Wanneer er zich iets voordoet en we hebben de consulente nodig weet ik haar te vinden.

Marjon

Prima communicatie onderling. Het gaat zeer goed, altijd leuke thema’s gedurende bijv de grote vakantie. Meer dan voldoende speelgoed ook. Veel sociale activiteiten met de andere opvangkinderen. En KidsCentral is goed bereikbaar

Wilbert van den Haselkamp

Opvang loopt goed, we zijn erg tevreden. Hij heeft het erg naar zijn zin bij de gastouder. Veel speelgoed en iedere dag naar buiten. En KidsCentral is goed bereikbaar en het systeem is duidelijk.

Andrea Hilgeman

Flexibel en gerichte opvang. Wij zijn als ouders super blij met onze 2 gastouders en ook met het bureau. Fijne en eerlijke contacten. Onze zoon vindt het heerlijk om te gaan vraagt in de vakanties of in het weekend wanneer mag ik weer dit geeft ons een fijn gevoel. Veel naar buiten en een klein clubje waar de volle aandacht is, bij slecht weer worden er altijd wel leuke activiteiten gedaan. (Heb genoeg knutselwerken).

De uren worden elke maand netjes per mail verstuurd en deze kun je zelf nakijken en akkoord geven of aanpassen. Wij vinden het wel jammer dat je niet zeker bent wat het bedrag is wat per maand is en wanneer het afgeschreven wordt. Voor ouders met wisselend rooster of onbekende tijden is het echt een aanrader

Fam. Bitter

De opvang via KidsCentral bevalt heel goed. De communicatie met onze gastouder is top. Prima tevreden over de kwaliteit van kidscentral. Ze zijn klantgericht.

E. van Vliet

Hij heeft een hele fijne tijd bij de gastouder gehad. We namen met pijn in ons hart afscheid van haar, omdat we altijd met een goed gevoel hem hebben gebracht. Het was precies de gastouder die we zochten, en ze was altijd heel behulpzaam, lief en zei nooit ‘nee’. Hart voor de kinderen! Echt een lieverd, zo zouden er meer van moeten zijn!

Jullie ook bedankt voor de medewerking. Het is altijd prima verlopen!

Ilse Meerveld

De opvang gaat goed. Fijne communicatie met onze gastouder.

Ook op ‘t gebied van veiligheid heel goed, overal aan gedacht. Mijn zoontje kan er lekker spelen

Lieke

Opvang verloopt goed. Onze gastouder denkt altijd mee en ze zoekt passende oplossingen. KidsCentral is goed bereikbaar en klantgericht. Wij zijn tevreden.

Karin Hek