Over KidsCentral

KidsCentral is ontstaan door Fijke Droog. Ze werkte al jaren in de kinderopvangbranche, maar met name het gebrek aan flexibiliteit en kindgerichtheid werden gemist en waren belangrijke punten die Fijke wilde verbeteren. Uiteindelijk heeft ze de stoute schoenen aangetrokken en heeft alle papieren in orde gemaakt om een kinderopvangonderneming te starten. Ze woonde toen in Montfoort en dat is altijd de ‘bakermat’ van KidsCentral gebleven.

De eerste opvang werd geboden in oktober 2005 en daarna is er alleen maar sprake geweest van een toename van de opvangactiviteiten. Al snel werd het een fulltime dagtaak voor Fijke.

Toen in 2007 Fijke uit Montfoort verhuisde, heeft zij Sandra gevraagd de adressen in Montfoort te bezoeken. Later is die taak bij een team van nu 5 consulentes terecht gekomen en zijn er 2 collega’s bijgekomen voor het administratieve werk. Dat werd ook steeds meer, door toename van overheidseisen in de opvangbranche. In 2012 is er een kantoor betrokken aan de Steenovenweg 11 te Montfoort.

Inmiddels is KidsCentral uitgegroeid tot een bekende speler in de kinderopvangbranche in de regio Utrecht en soms zelfs daarbuiten. 150 gastouders zijn nu actief voor KidsCentral en in de loop van de jaren hebben wel meer dan 2000 ouders KidsCentral het vertrouwen gegeven om hun kinderopvang te organiseren. Iedere dag zijn de mensen van KidsCentral weer bezig om dat te doen, en met veel plezier!

Het team

Behalve meer dan 100 gastouders, bestaat onze organisatie momenteel uit 3 consulenten, ieder met een eigen regio.. Zij worden ondersteund door twee backoffice medewerkers. De financiële administratie wordt verzorgd door Fijke Droog.

Bekijk het overzicht van alle teamleden voor meer details en contactgegevens.