Over KidsCentral

KidsCentral is ontstaan vanuit jarenlange praktijkervaringen in de kinderopvangbranche. Omdat er steeds vaker een tekort aan flexibiliteit en kindgerichtheid ervaren werd, kwam het idee op tafel om een eigen organisatie te beginnen in deze branche. In het najaar van 2003 is besloten om KidsCentral Kinderopvang op te richten. Na een grondige voorbereiding is in 2005 de kinderopvangdienstverlening gestart. Vanuit de Utrechtse plaats Montfoort zijn jarenlang alle KidsCentralactiviteiten aangestuurd geweest. In die jaren betrokken we een kantoor en werd een team gevormd. Sommige teamleden en gastouders van toen werken nu nog steeds voor KidsCentral. In de loop van de jaren groeide de kinderopvangbranche naar een grote sector die voor vele gezinnen onmisbare dienstverlening realiseerde. De overheid kwam met regels, er ontstonden opleidingen voor gastouders en diverse brancheorganisaties.

Inmiddels is KidsCentral uitgegroeid tot een bekende speler in de kinderopvangbranche in de regio Utrecht en soms zelfs daarbuiten. In de loop van de jaren hebben meer dan 2000 ouders KidsCentral het vertrouwen gegeven om hun kinderopvang te organiseren. Iedere dag zijn de mensen van KidsCentral weer bezig om dat te doen, en met veel plezier!

Het team

Behalve meer dan 60 gastouders, bestaat onze organisatie momenteel uit 3 consulenten, ieder met een eigen regio.. Zij worden ondersteund door twee backoffice medewerkers. De financiƫle administratie wordt verzorgd door Fijke Droog.

Bekijk het overzicht van alle teamleden voor meer details en contactgegevens.