Kwaliteit bij KidsCentral

Wat kunt u verwachten van een gerenommeerd gastouderbureau?

Kwaliteit is een breed begrip dat pas inhoud krijgt als duidelijk is wat daar onder wordt verstaan. Voor KidsCentral is kwaliteit het juiste samenspel tussen:

Professionele gastouders die met toewijding kleinschalige kinderopvang bieden

Enthousiaste, betrokken consulenten die hun gastouders, ouders en gastkinderen kennen en verstand hebben van hun vak
Accurate administratieve ondersteuning die zorgt voor een geruisloze administratieve en financiële afwikkeling van de opvang.

Kwaliteit is nooit ‘klaar’

Wij werken daarom continue aan verdere verbetering. Wij doen dit in nauwe samenwerking met ouders en gastouders. Waar mogelijk betrekken wij onze Oudercommissie bij belangrijke besluiten.

Als ouder wilt u toch het beste voor uw kind?

Daarom kiest u voor kleinschalige kinderopvang. Want juist die eerste levensjaren zijn van essentieel belang in de ontwikkeling van een kind. In deze periode ontwikkelt uw kind zich in een rap tempo. Hiervoor is het belangrijk dat uw kind zich veilig en geborgen voelt, dat uw kind voldoende aandacht en warmte krijgt en dat hij gestimuleerd wordt in zijn ontwikkeling. Wij roepen dit niet zomaar; het is wetenschappelijk aangetoond!

Uit een recente studie van dr. Marleen Groeneveld aan de Universiteit Leiden komt gastouderopvang gunstiger naar voren dan de opvang in kinderdagverblijven: Kinderen in de gastouderopvang laten gemiddeld een hogere mate van welbevinden zien, de sensitiviteit van de gastouders is hoger beoordeeld en de geluidsniveaus in de gastouderopvang zijn lager dan in de kinderdagverblijven. Ook geldt dat hoe sensitiever gastouders zijn, hoe meer welbevinden kinderen laten zien.

Onze gastouders zijn professionals

KidsCentral is trots op haar gastouders die met liefde en toewijding kinderen opvangen en daarnaast ook tijd vrij maken om zich te verdiepen in pedagogische onderwerpen en veiligheid & gezondheid. Al onze gastouders hebben grote affiniteit met kinderen en zijn ervaren. Het hart zit op de goede plaats en zij doen hun werk met groot enthousiasme.

Onze consulenten verstaan hun vak

Enthousiast, betrokken, snel en opgeleid voor hun vak, dat kunt u ook verwachten van onze consulenten. Zij begeleiden onze gastouders in hun dagelijks werk, maken de juiste match op basis van persoonlijk contact met u en met de gastouder en evalueren de opvang van uw kind jaarlijks met u en met de gastouder.

Onze administratieve dienstverlening

Van ons bureau mag u verwachten dat de administratieve dienstverlening geruisloos verloopt. Dit betekent dat onze administratieve-ondersteuning voor u het contract tussen u en de gastouder opstelt. Onze administratie is punctueel en zorgvuldig.Daarnaast streven wij naar een foutloze facturatie van de kinderopvangkosten middels ons urenregistratiesysteem, incasseren van deze kosten zodat uw gastouder op tijd uitbetaald wordt en het opstellen van een jaaropgave die u nodig heeft voor de Belastingdienst.