Tarieven

Flexibiliteit in prijzen en tarieven

KidsCentral is qua prijzen flexibel. Een groot deel van onze prijzen zijn individuele afspraken. Afspraken waar iedereen blij mee is.

Prijs per kind per uur

De totale opvangprijs bestaat uit de gastoudervergoeding (het overgrote deel) en de bureaukosten van KidsCentral. De totale opvangprijs is altijd een prijs per kind per uur. Want de Dienst Toeslagen verlangt immers op die wijze e.e.a. aangeleverd te krijgen. Ook kunt u daardoor, als u het aantal kinduren weet, snel zien wat uw opvangkosten zijn.

Alleen gemaakte uren

KidsCentral rekent alleen de afgenomen uren, tenzij er in de  Algemene Voorwaarden een uitzondering wordt gemaakt. U weet dus altijd zeker dat u nooit onnodig te veel betaalt voor uw kinderopvang.

De gastoudervergoeding

De prijs komt dus door vraag en aanbod tot stand. Sommige gastouders bepalen hun eigen tarief, maar mocht er toch behoefte zijn aan een idee van een mogelijke gastoudervergoeding, dan ziet u hieronder een overzicht staan. Deze tarieven zijn exclusief de bureaukosten.

Meerdere kinderen met ongelijke uren

Kind 1
€ 4,50 per uur
Kind 2
€ 4,00 per uur
Meerdere kinderen
€ 4,00 per uur

Meerdere kinderen gelijke uren

2 of meer kinderen
€ 4,25 per uur

Bij opvang aan huis (nanny) geldt het volgende:

De gastouder die bij u thuis uw kinderen opvangt rekent vaak een bepaald minimaal bedrag per uur. KidsCentral zal dat altijd omrekenen in een bedrag per uur per kind, zodat u precies weet wat u in moet vullen bij de Toeslagberekening.

Ook staat op uw offerte, contract, factuur en jaaroverzicht de prijs per kind per uur.

  • Prijsindicaties voor opvang door een gastouder in uw huis is:
    € 9,00 tot €13,00 per uur – Afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring van de nanny.

Voor gezinnen met 2 kinderen kan een nanny aantrekkelijk zijn, maar vanaf 3 kinderen is het altijd aantrekkelijk, zeker als de aantallen uren per kind hetzelfde zijn.

Bureaukosten

De bureaukosten hangen sterk af van de situatie: aantal kinderen, aantal uren, opvangvorm enz. KidsCentral biedt u altijd een zeer scherp tarief inzake bureaukosten.

U kunt altijd vrijblijvend een offerte krijgen voor de totale opvangkosten. Benadert u gerust KidsCentral hiervoor!

KidsCentral berekent geen inschrijfkosten!