Tarieven

Flexibiliteit in prijzen en tarieven

KidsCentral is qua prijzen flexibel. Een groot deel van onze prijzen zijn individuele afspraken. Afspraken waar iedereen blij mee is.

Prijs per kind per uur

De totale opvangprijs bestaat uit de gastoudervergoeding (het overgrote deel) en de bureaukosten van KidsCentral. De totale opvangprijs is altijd een prijs per kind per uur. Want de Dienst Toeslagen verlangt immers op die wijze e.e.a. aangeleverd te krijgen. Ook kunt u daardoor, als u het aantal kinduren weet, snel zien wat uw opvangkosten zijn.

Alleen gemaakte opvanguren

KidsCentral rekent alleen de afgenomen opvanguren, tenzij er in de Algemene Voorwaarden een uitzondering wordt gemaakt. U weet dus altijd zeker dat u nooit onnodig te veel betaalt voor uw gastouderopvang

De gastoudervergoeding

De prijs komt door vraag en aanbod tot stand. Gastouders bepalen hun eigen opvangvergoeding. Dit opvangtarief kan uiteenlopen. Zaken die een rol spelen bij de vaststelling van haar tarief zijn bijvoorbeeld: ervaring, kennis en wat de gastouder verder te bieden heeft. Ook speelt het aantal kinderen waarvoor u opvang zoekt, een rol. Opvangprijzen variëren van rond de 5 euro per uur tot iets meer dan 6 euro per uur. Zodra de keuze gemaakt is als het gaat om de gastouder, zenden wij u de precieze prijsopgave toe.

Deze opvangtarieven zijn exclusief de bureaukosten.

Bij opvang aan huis (nanny) geldt het volgende:

De gastouder die bij u thuis uw kinderen opvangt rekent vaak een bepaald minimaal bedrag per uur. KidsCentral zal dat altijd omrekenen in een bedrag per uur per kind, zodat u precies weet wat u in moet vullen bij de Toeslagberekening.

Ook staat op uw offerte, contract, factuur en jaaroverzicht de prijs per kind per uur.

  • Prijsindicaties voor opvang door een gastouder in uw huis is:
    € 12,50 tot €15,00 per uur – Afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring van de nanny.
  • Een tarief per uur per kind is ook mogelijk. Denk dan aan 5 tot 7 euro als richtprijs per kind per uur voor nanny-opvang.

Voor gezinnen met 2 kinderen kan een nanny aantrekkelijk zijn, maar vanaf 3 kinderen is het altijd aantrekkelijk, zeker als de aantallen uren per kind hetzelfde zijn.

Bureaukosten

De bureaukosten hangen sterk af van de situatie: aantal kinderen, aantal uren, opvangvorm enz. KidsCentral biedt u altijd een zeer scherp tarief inzake bureaukosten.

KidsCentral is voor haar klanten ook beschikbaar wanneer er even geen of heel weinig opvanguren geleverd zijn. Als de bureaukosten per opvanguur zijn overeengekomen, rekent KidsCentral in zo’n maand een zgn. minimumtarief van 23,79 euro (2023).

U kunt altijd vrijblijvend een offerte krijgen voor de totale opvangkosten. Benadert u gerust KidsCentral hiervoor!

KidsCentral berekent geen inschrijfkosten!