Gastouder vinden

Iedere aanvraag is anders

Zodra u weet waar u naar op zoek bent, kunt u contact opnemen met het kantoor van KidsCentral. U kunt alvast een offerte bij ons opvragen. Omdat geen enkele aanvraag hetzelfde is, maken wij voor u een offerte op maat. Vervolgens brengen wij u in contact met een consulent in uw gebied. Zij helpt u graag met het vinden van een geschikte gastouder. Tijdens dit intake gesprek vult u met de consulent een inschrijfformulier in. Inschrijven is gratis. Wij rekenen alleen annuleringskosten als u na bemiddeling toch besluit niet verder bemiddeld te willen worden.

Gastouder zelf gevonden?

Heeft u al een gastouder gevonden (bijvoorbeeld een oma, tante of kennis), dan kunt u zich samen inschrijven bij KidsCentral. Wij controleren of uw gastouder al in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP) staat. Mocht dit niet het geval zijn, dan zorgen wij ervoor dat uw gastouder ingeschreven wordt en voor u aan de slag kan. U ontvangt zelfs 50,00 euro bonus als u en complete match bij ons aanlevert.

Kennismaken en afspraken maken

Zodra wij voor u een gastouder hebben gevonden, kunt u kennismaken. Onze gastouders vinden het leuk wanneer u een kijkje bij hen thuis komt nemen. Als u dit doet wanneer er kinderen aanwezig zijn, krijgt u gelijk een goede indruk van de sfeer. Is de kennismaking geslaagd? Heeft u na afloop een goed gevoel, dan zal er een koppelingsgesprek worden gepland met uw consulent, de gastouder en u. Daarin worden alle afspraken formeel vastgelegd en worden alle praktische zaken nog eens besproken. Ook is er tijdens dit gesprek aandacht voor het invullen van de benodigde formulieren.

KidsCentral gastouders in kaart