Social Media

KidsCentral Facebook Feed

Hieronder vind u onze meest recente Facebook berichten. Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van nieuwtjes en belangrijke updates.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

5 days ago

Gastouderbureau KidsCentral
Graag jullie aandacht hiervoor:

Graag jullie aandacht hiervoor:Het nieuwe schooljaar staat voor de deur! Gaat je kleuter voor het eerst naar school en de BSO? Vergeet niet om een wijziging door te geven voor je kinderopvangtoeslag: bit.ly/2ojRy0D. ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Je moet de opvang bij gastouder helemaal afmelden voor de dagopvang en gastouder opnieuw toevoegen voor naschoolse opvang.

Silvia Smits

Mededeling: Ons kantoor is in verband met de zomervakantie gesloten van 12 augustus tot en met 16 augustus. Vanaf 19 augustus staan we weer voor je klaar. Voor zeer dringende zaken kun je bellen naar het centrale mobiele nummer van KidsCentral (zie website) Ook kun je je consulente proberen te bereiken. Wij wensen iedereen nog een fijne zomer toe!

Mededeling: Ons kantoor is in verband met de zomervakantie gesloten van 12 augustus tot en met 16 augustus. Vanaf 19 augustus staan we weer voor je klaar. Voor zeer dringende zaken kun je bellen naar het centrale mobiele nummer van KidsCentral (zie website) Ook kun je je consulente proberen te bereiken. Wij wensen iedereen nog een fijne zomer toe! ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Fijne vakantie

Lekker genieten!

Fijne tijd!!

Oproep! Nanny voor een gezin in Harmelen.
Ben jij een ervaren, gediplomeerde nanny en werk je zo nu en dan ook graag in het weekend?
Wij zijn voor een gezin met 2 kinderen (8 en 10 jaar) op zoek naar een lieve, betrouwbare nanny. 1 of 2x per maand in het weekend, overdag. Sta jij stevig in je schoenen en hou je van gezelligheid? Ga je graag op pad maar kan jij ook rust bieden als de kinderen dat nodig hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je meer informatie? Op www.kidscentral.nl staan verschillende contact mogelijkheden. Wij helpen je graag!
... See MoreSee Less

Gisteren verscheen de KidsCentral Zomer NewsLetter! Hij is gezonden naar alle (gast)ouders maar komt ook op onze website te staan. We wensen u en jullie een fijne zomer!

Gisteren verscheen de KidsCentral Zomer NewsLetter! Hij is gezonden naar alle (gast)ouders maar komt ook op onze website te staan. We wensen u en jullie een fijne zomer! ... See MoreSee Less

1 month ago

Gastouderbureau KidsCentral

De kindjes in de opvang kunnen nu buiten ook lekker aan tafel zitten. Natuurlijk heb ik de tafel leuk opgepimpt. ... See MoreSee Less

2 months ago

Gastouderbureau KidsCentral
En de winnaar is: Mels de Bruyn. Hij zat er het dichtste bij met 530 ijsschepjes! Mels, de ijsbon van Roberto komt deze week naar je toe! Linda van der Vlist !!!!

En de winnaar is: Mels de Bruyn. Hij zat er het dichtste bij met 530 ijsschepjes! Mels, de ijsbon van Roberto komt deze week naar je toe! Linda van der Vlist !!!!Hoeveel ijsschepjes zitten er in deze pot?
Kom aanstaande zaterdag naar onze kraam in Oudewater bij "Heksen in touw" Vul daar een briefje in met het aantal, je naam en telnr. en maak kans op een knipkaart van Ijssalon Roberto!
... See MoreSee Less

Bedankt allemaal voor jullie komst! Er zaten 534 ijsschepjes in de pot! De winnaar ontvangt deze week een bon van ijssalon Roberto namens KidsCentral.

Bedankt allemaal voor jullie komst! Er zaten 534 ijsschepjes in de pot! De winnaar ontvangt deze week een bon van ijssalon Roberto namens KidsCentral. ... See MoreSee Less

Hoeveel ijsschepjes zitten er in deze pot? 
Kom aanstaande zaterdag naar onze kraam in Oudewater bij Heksen in touw Vul daar een briefje in met het aantal, je naam en telnr. en maak kans op een knipkaart van Ijssalon Roberto!

Hoeveel ijsschepjes zitten er in deze pot?
Kom aanstaande zaterdag naar onze kraam in Oudewater bij "Heksen in touw" Vul daar een briefje in met het aantal, je naam en telnr. en maak kans op een knipkaart van Ijssalon Roberto!
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

500st

298

330 🤔 🤔🤔 Ik kom zaterdag zeker langs.

280stuks

Ik zie hier een uitdaging voor de Zero Waste Oudewater groep 🤣

View more comments

Load more